Stručno usavršavanje

S osobitim zadovoljstvom pozivamo Vas na Šestu međunarodnu konferenciju o cestovnoj i tračničkoj infrastrukturi – CETRA 2020*, u organizaciji Zavoda za prometnice Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koja će se održati 20.–21. svibnja 2021. godine u Zagrebu.

Zbog epidemiološke situacije, konferencija se održava u ONLINE obliku. S mjesta događanja (Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, učionice 121, 218, 216, te Velika predavaona) konferencija će  se uživo prenositi putem platforme Whova. Većina predavača izložit će (u trajanju od 10 minuta) svoj rad u prijenosu "u živo", nakon čega slijedi rasprava sudionika (glasovno i putem chata). Moderator svake sekcije nalazit će se u jednoj od učionica na Građevinskom fakultetu te će koordinirati tijek sekcije prateći aktivnosti sudionika.

Konferencija CETRA 2020* uvrštena je u program stručnog usavršavanja u graditeljstvu. Održavanje ove konferencije prilika je inženjerima iz područja cesta i željeznica da kroz svoje radove analiziraju probleme koji su prisutni u svakodnevnoj inženjerskoj praksi te da ponude moguća rješenja radi budućega učinkovitijega planiranja, projektiranja, građenja i održavanja prometnica.

 

Bodovanje

Svaki sudionik konferencije dobiva uvjerenje o pohađanju i 24 boda, od toga 10 bodova iz područja građevno-tehničke regulative.

 

Kotizacija

Kotizacija za sudionike stručnog usavršavanja iznosi 1.250,00 kn (1.000 kn + PDV).

Kotizacija uključuje:

Zbornik radova (u tiskanom i elektronskom obliku) i drugi materijali konferencije u elektronskom obliku
ONLINE Sudjelovanje u svim sekcijama konferencije, uz dobivanje potvrde o sudjelovanju
Pristup platformi Whova (s računala ili mobilnog uređaja) koja kroz interaktivni raspored omogućava uživo praćenje konferencije, pregledavanje snimljenih predavanja nakon konferencije te izravnu komunikaciju sa svim sudionicima konferencije.

Svi popratni sadržaji na konferenciji organizirani su u suradnji s agencijom A.T.I. d.o.o. DMC-PCO.

 

Prijava za sudjelovanje

Prijava se provodi ispunjavanjem ONLINE obrasca dostupnog ovdje:

Prijava za sudjelovanje

Kotizacija se uplaćuje agenciji A.T.I. d.o.o. DMC-PCO.

 

Teme i preliminarni program

Zbog više od 140 pristiglih radova iz 30 zemalja, teme će se prezentirati u tri paralelne sekcije, uz osigurano simultano prevođenje s engleskog na hrvatski jezik iz dvorane VP (Great hall).

Preliminarni program na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.