Poziv sudionicima

S osobitim zadovoljstvom pozivamo Vas na Treću međunarodnu konferenciju o cestovnoj i tračničkoj infrastrukturi – CETRA 2014, u organizaciji Zavoda za prometnice Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koja će se održati 28.–30. travnja 2014. godine u Radisson Blu Hotel, Split. Konferencija CETRA 2014 uvrštena je u program stručnog usavršavanja u graditeljstvu. Održavanje ove konferencije prilika je inženjerima iz područja cesta i željeznica da kroz svoje radove analiziraju probleme koji su prisutni u svakodnevnoj inženjerskoj praksi te da ponude moguća rješenja radi budućega učinkovitijega planiranja, projektiranja, građenja i održavanja prometnica.

 

Bodovanje

Svaki sudionik konferencije dobiva uvjerenje o pohađanju i 24 boda, od toga 10 bodova iz područja građevno-tehničke regulative.

 

Kotizacija

Kotizacija za sudionike stručnog usavršavanja iznosi 2.500,00 kn (2.000 kn + PDV), a uključuje: zbornik radova i druge konferencijske materijale, koktel dobrodošlice, ručkove tijekom konferencije i svečanu večeru. Svi popratni sadržaji na konferenciji organizirani su u suradnji s agencijom ULIX.

 

Prijava za sudjelovanje

Prijava se provodi ispunjavanjem ONLINE obrasca dostupnog ovdje:

 Kotizacija se uplaćuje agenciji ULIX prema ispostavljenom predračunu koji će se dostaviti putem e-maila na temelju provedene prijave.

 

Rezervacija smještaja

Sudionicima konferencije nude se posebne cijene smještaja za vrijeme trajanja konferencije u Radisson Blu Hotelu. Rezervacija smještaja se provodi ispunjavanjem sljedećeg obrasca (na engleskom jeziku):


Teme i preliminarni program

Zbog više od 140 pristiglih radova iz 40 zemalja, teme će se prezentirati u tri paralelne sekcije, uz osigurano simultano prevođenje s engleskog na hrvatski jezik.

Preliminarni program na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.

 

Kontakti

Tajana Žunec (Ulix Travel)
E-mail: cetra@ulixtravel.com
Tel:+385 1 5390 943; Fax: +385 1 6154 092


Organizacijski odbor (Građevinski fakultet)
E-mail: cetra@grad.hr